Sjokoladen fra Jentene på tunet

Sjokolade fra Jentene på tunet kommer i mange varianter

Visste du at sjokolade er bra for hjernen? Ja, det er faktisk rene vidundermedisinen! Da er det ingen grunn til å ikke unne seg en sjokoladebit i ny og ne. Her kan du lese mer om sjokoladens mange fordeler og den deilige sjokoladen fra Jentene på tunet.

Ja, du leste riktig: Sjokolade er bra for hjernen og faktisk for hele kroppen. Det gjør blant annet at blodkarene i hjernen utvides, noe som øker blodgjennomstrømmingen slik at hjernen dermed får mer oksygen, ifølge forkning.no. Med mer oksygen til hjernen, øker evnen til å utføre oppgaver som krever mer av oss og vi blir også mer årvåken, står det videre. Dette er bare en av alle de positive effekter sjokolade har. Det forskes faktisk også på om sjokolade kan ha en positiv effekt på demens- og slagpasienter. Spennende! Det er kakaoen i sjokoladen som visstnok skal ha denne positive effekten, og det betyr at jo mørkere sjokoladen er, desto bedre.

Nettavisen ramser faktisk opp 10 gode grunner til å spise sjokolade. Mørk sjokolade skal visstnok både forebygge hjerte- og karsykdommer, redusere høyt blodtrykk, gjøre deg mer våken og være bra for humøret. Ja, du blir rett og slett mer lykkelig av å spise sjokolade. I tillegg forebygger det kreft og forlenger livet. Nesten for godt til å være sant, og når det i tillegg smaker så deilig som sjokoladen fra Jentene på tunet gjør, ja, da kan man virkelig unne seg litt mer av dette godet i livet.

Jentene på tunet er en liten sjokoladefabrikk som holder til i Selbu i Trøndelag. Her lages den mest fantastiske sjokoladen du kan tenke deg. Ikke bare ser den fantastisk ut, med sine håndmalte dekorasjoner, fine fasonger og farger. Her brukes de beste råvarer og smakskombinasjoner, og resultatet er en liten smaksbombe i hver eneste bit. Og som om ikke det var nok, er innpakningen også en fryd for øyet, med sine fine, innbydende esker med vindu som viser innholdet. Her er det helt klart at sjelen legges i arbeidet for å gi kundene en magisk sjokoladeopplevelse fra innerst til ytterst – noe helt utenom det vanlige. Sjokoladen fra Jentene på tunet har også vunnet flere internasjonale priser, og det er vel fortjent!

Her på Hjellup Fjordbo er vi stolte av å være forhandlere av denne trønderske sjokoladen. Vi har et bra utvalg i vår lille gavebutikk. En gaveeske med sjokoladen fra Jentene på tunet er den optimale gave til en som har alt. Det er rett og slett litt lykke i en eske! Det var slik jeg oppdaget denne fantastiske sjokoladen: Jeg fikk en eske med Northern lights i julegave og ble helfrelst! Jeg visste ikke at sjokolade kunne smake så godt, og for hver ny bit, fikk jeg en ny opplevelse. Og smaken varer lenge, så en bit er akkurat passe når du vil unne deg noe ekstra godt til kaffen. Ja, denne sjokoladen må bare oppleves!

Her kan du lese mer om utvalget i vår lille gavebutikk.

Sjokoladen fra Jentene på tunet er i en særklasse både når det gjelder smak, utseende og innpakning.