Hjellup Fjordbo – kontakt oss

På Hjellup i Indre Fosen kommune i Trøndelag bor og driver vi gård med storfe og boergeiter. Her har vi også bygd opp overnattings- og opplevelsestilbudet Hjellup Fjordbo. Skroll ned og les mer om oss, hvor du finner oss og hva vi kan tilby deg som gjest.

Marit og Ola Hjellup

Ring oss gjerne:

: +47 971 25 272 (Marit)

: +47 970 19 979 (Ola)

Eller send oss en e-post.

Her finner du Hjellup Fjordbo

Hjellup Fjordbo – kort fortalt

Anlegget på Drivhussletta ble bygd vinteren 2017 – 2018, og ble offisielt åpnet 10. juni 2018. Det består av fem velutstyrte feriehus med tre soverom, bad, kjøkken og stue – og med en fantastisk beliggenhet i strandkanten. Anlegget har i tillegg et service- og møtelokale med kjøkken og toalett.

NB! Du kan ordne alle måltider selv, eller du kan bestille mat hos oss (minst et døgn i forveien). Vi lager all mat på stedet, og legger stor vekt på å bruke lokalmat og gode smaker fra Trøndelag. Vi tilbyr både frokostservering, middag og helpensjon.

I servicelokalet finner du også vår vesle gårdsbutikk, med lokalmat og gaveartikler.

Vi har også ei utleiehytte – Grindaplassen. Den ligger idyllisk til for seg selv med fantastisk utsikt over fjorden.

Litj-stua er en annen overnattingsmulighet. Dette er et minihus, med soverom, oppholdsrom med kjøkken og bad. Som navnet antyder, er Litj-stua lita, men den er velutstyrt.

Sist, og den største overnattingsopplevelsenDome Smiberget, som ligger majestetisk med fantastisk beliggenhet rett ved Trondheimsfjorden. Dette er glamping i særklasse, som har fått svært gode tilbakemeldinger. Her er en av dem:

«Etter én overnatting i Domen, med treretters, jacuzzi og frokost servert på døra, er dette en av de mest fantastiske plassene vi har vært på! Vertskapet var ubeskrivelig bra, og vi anbefaler å ta seg en tur for å opppleve den fantastiske naturen, den lokale maten og ikke minst trivelige folk som virkelig tar vare på besøkende.» (Anmeldelse fra Google, med 5 av 5 mulige poeng).

Les mer om oss, gården og historien vår.

Velkommen!

Marit og Ola

Velg datoer – se priser og hva som er ledig