Vår lille gavebutikk

På Hjellup Fjordbo har vi også en egen gavebutikk med utvalgte lokale produkter. Hvis du er ute etter den spesielle gaven til noen du er glad i kan det lønne seg å stikke innom en tur eller ta kontakt. Du kan selvfølgelig også kjøpe et gavekort på ønsket beløp. Dette kan både brukes på overnatting, servering og til å handle noen av våre produkter. Velkommen innom når det passer deg eller ta kontakt!

Honning

Vi har flere ulike typer honning for salg, både Inge Hagens «Leksvikhonning» og honning fra Helleberg gård på Frosta: sommerhonning, røsslynghonning og klokkelynghonning. Du kan enten kjøpe gavepakninger med flere ulike typer honning eller enkeltglass.

Priser:

119,- pr glass (250 g), Leksvikhonning/ Helleberghonning

169,- for gavepakning med 2 glass (á 125 g)

219,- for gavepakninger med 3 glass (á 125 g)

Rapsolje

Helleberg gård ligger på Frosta, rett over fjorden for Hjellup Fjordbo. Der produseres denne kaldpressede rapsoljen av ypperste kvalitet. Den egner seg like godt til steking og baking som til marinering, til salater og som dressing.

Priser:

99,- pr liten flaske (250 ml),

189,- pr stor flaske (500 ml)

Produkter fra Tautra Mariakloster

Tautra Mariakloster ligger på øya Tautra i Trondheimsfjorden utenfor Hjellup Fjordbo. I gamle dager, før reformasjonen (før 1537) tilhørte Hjellup gård klosteret. Nå synes vi det er interessant å knytte gamle forbindelser ved å selge noen av deres produkter. Vi har både kremer, såper og leppebalsam, og alt dette er kvalitetsprodukter som vi kan anbefale på det varmeste.

Priser:

St. Olavs krem(150 g), 290,-

Lavendel håndkrem(65 ml), 269,-

Agurk dagkrem(50 ml), 265,-

Leppebalsam(15 g), 99,-

Oval såpe i eske (julekrydder – dufter fantastisk og kan brukes hele året), 119,-

Geitemelksåpe (spesielt bra for eksemhud, ekstra tørr hud o.l. – uten parfyme), 139,-

Sitteunderlag og fjord-boerengel 

Sitteunderlagene er laget av de deilige kje-skinnene fra boergeitene våre. De er myke, lette og fine, med artige trykk, kantet med skinn. De passer godt som gave til noen som liker å være ute på tur.

På Hjellup Fjordbo har vi boergeit. Kjeene blir født om våren, og får gå ute sammen med de voksne geitene på beite hele sommeren og høsten. Når vinteren kommer blir noen av bukkekjeene slaktet, og en liten del av dem blir til engler fjord-boerengler. En slik engel kan kjøpes i vår lille gavebutikk.

Pris:

Sitteunderlag, 598,-

Fjord-boerengel, 249,-

Strikkede produkter

Her er noen av Hjellup Fjordbos egenproduserte strikkeprodukter.

Priser:

Strikket lue med dusk av boerkje fra Hjellup Fjordbo, 390,-

Sett med lue m/boergeit-dusk og skjerf, 590,-

Strikket pannebånd, 290,-

Votter, strikket og tovet, 298,-

Tøfler, strikket og tovet, 299,- (barn), 399,- (voksen)

Strikket og tovet gryteunderlag(hjerte), 179,-

Ost fra Hindrum Gårdsysteri 

Hindrum Gårdsysteri ligger ca 15 km lenger ute i fjorden. Der lages spennende oster av økologisk melk. Noen av dem er høyt premierte og alle ostene har fått navn fra steder i nærområdet. Vi selger et lite utvalg av disse ostene i våre gavepakker: Våttåhaug, Aksnes og Kjerringklump

Pris: 450,- for gavepakke med tre ulike oster

Sølvsmykker 

Vi selger masse fine sølvsmykker laget av Nell Andreassen på Inderøy. Mange av smykkene tar utgangspunkt i gammelt sølvtøy som får nytt liv igjen gjennom hennes kunstneriske utfoldelser. Vi har både ringer, øredobber, anheng og noen halslenker og armlenker. Hvert enkelt smykke er unikt, så disse må ses. Stikk gjerne innom for en titt!

Priser: fra 398,-

Leksvik-koppen

Vår populære leksvik-kopp fås kun kjøpt her hos oss. Nå har vi den i to ulike utgaver: emalje og krus (med panoramabilde).

Priser:

Leksvik-koppen, emalje, 259,-

Leksvik-koppen, krus, 279,-