Gårdsutsalg

Hjellup Fjordbo AS er tilknyttet gården Hjellup i Leksvik. Her driver Marit og Ola Hjellup gårdsbruk med melkekyr og boergeiter. Vi har også salg av utvalgte produkter fra gårdens produksjon:

Spekepølser

Kjesnabb med ramsløk er en spekepølse produsert av kjøtt fra egne boergeit-kje.  Spekepølsene har mye smak og passer godt både som pålegg og spekemattilbehør til grøt, koldtbord og lignende. Den er produsert hos Vilteksperten i Steinkjer. 

Næringsinnhold: 96,5% kjekjøtt, Konserveringsmiddel E250, salt, sukker, krydder, ramsløk, timian og aroma. Hver spekepølse ligger på mellom 250 – 300 gram.

Pris, 120 kr pr. stk.

Skinn

Skinn av boer-kje. Skinnene er myke og fine, og passer f.eks godt til å gi bort i gaver, som sitteunderlag, på hytta, i godstolen e.l.

Pris 800 – 900 kr pr. stk (avhengig av størrelse)

Eplemost

Eplemost fra Hjellup gård. Eplene våre blir høstet og sendt til Inderøy Mosteri for mosting, pasteurisering og tapping på flasker. Produktet som kommer tilbake er rent, økologisk og helsebringende, med nydelig smak av sommer. Eplemost egner seg fint til gaver, og fås også med gaveekse (to flasker i eske). 

Pris 90  kr pr flaske. 

PS! Vær tidlig ute hvis du skal sikre deg julegaver. Disse forsvinner som regel fort.

Kontaktskjema