Sommer på Hjellup Fjordbo – 2024

Tre personer bader, som illustrasjon til artikkel om sommer på Hjellup Fjordbo.

Sommer på Hjellup Fjordbo – det betyr aktiviteter, opplevelser, spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden, fred og ro.

Med svak norsk krone og høye priser for nordmenn i utlandet velger mange å feriere i Norge. En familieferie eller en parferie på Hjellup Fjordbo kan gi deg eventyrlige opplevelser full av gode og uforglemmelige minner.

Den svake norske krona gjør også at vi venter en flom av utenlandske turister til Norge i år.

Ulike aktiviteter når det er sommer på Hjellup Fjordbo

I området rundt Hjellup Fjordbo kan du benytte deg av fantastisk turterreng med mange ulike vanskegrader. For familier er det mye og finne på og aktiveter i skog og fjære er populært. Å besøke en seter, hilse på gårdsdyrene, smake på lokal mat og få gode historier på kjøpet er virkelig verd å få med seg. Ja, mulighetene er så mange at vi kan ikke ta med alt her. Nedenfor er et kart som viser noen av tilbudene som finnes i Indre Fosen, alt innen rekkevidde når du bor hos oss på Hjellup Fjordbo.

Sommerværet

Her i Trøndelag er været ikke særlig forutsigbart, og det gjelder også om sommeren. En ting er sikkert: været kan skifte fort og det blir aldri kjedelig. En av våre tyske sommergjester sa det så slående: «Jeg har aldri sett så mange regnbuer som i de ukene vi var på sommerferie på Hjellup Fjordbo.» Og nettopp alle disse skiftene skaper ofte magiske lysforhold som i seg selv kan være en opplevelse. Sommeren kan absolutt være både varm og tørr også her i Trøndelag, og vanntemperaturen i Trondheimsfjorden kan komme opp i over 20 grader i perioder. Uansett er det ikke det varme sommerværet som lokker turister hit om sommeren, men heller muligheten til å rømme unna hetebølger lenger sør i Europa.

Sommer på Hjellup Fjordbo: Meld gjerne ifra før dere kommer

Det er også mulig å melde ifra på forhånd dersom dere er noen stykker som ønsker lunsj eller annen servering. Vi gjør vårt beste for at alle våre gjester føler seg velkommen, men husk at det til tider kan være fullt av gjester i feriehusene våre. Disse har alltid fortrinnsrett når det gjelder vår oppmerksomhet og bruk av området, parkeringsplass og fasiliteter. Vis hensyn, slik at de kan trives og komme tilbake til vakre Leksvik!

Vi åpner armene for deg som vil besøke oss her i vårt lille paradis. Velkommen!

Sjekk gjerne vårt overnattingstilbud her.

Overnatte? Velg datoer – se priser og hva som er ledig