Sommer på Hjellup Fjordbo


Sommeren er her igjen, og selv om coronaen fortsatt henger der som en skygge over oss og sannsynligvis gjør at de fleste av oss tar norgesferie i år også, kan en familieferie eller en parferie på Hjellup Fjordbo bli en eventyrlig opplevelser full av gode og uforglemmelige minner for dem som setter av noen dager her hos oss.

Her kan man benytte seg av fantastisk turterreng med mange ulike vanskegrader. For familier er vår natursti, strandbingo og skogsbingo populær. Å besøke en seter, hilse på gårdsdyrene, smake på lokal mat og få gode historier på kjøpet er virkelig verd å få med seg. Ja, mulighetene er så mange at vi kan ikke ta med alt her.

Her i Trøndelag kom sommeren brått og kraftig de første dagene av juni. Med temperaturer høyt oppe på 20-tallet, var det noen som ble fristet til å ta et sjøbad i fjorden. De nye SUP-brettene har også vært i bruk og ser ut til å være populære og vanntrampolina er testet. Det ligger an til å bli en fin sommer med mye aktivitet både til vanns og på land. Nå håper vi bare på at mange vil besøke oss her i vårt lille paradis.