Romantisk overnatting – en pause i hverdagen


Kjærligheten trenger næring og vedlikehold om den skal vare og vokse seg solid og sterk. En romantisk overnatting for bare dere to, gir en pause i hverdagen og tid til å komme nærmere hverandre.

Det er helt nødvendig å ta pauser for å dyrke kjærligheten i en ellers krevende hverdag fylt av forpliktelser og høyt tempo. For et parforhold er dette like viktig som mat for kroppen. Hvis man prøver å overse dette, er det stor fare for at det som en gang var så verdifullt, varmt og ekte, ender opp som noe man vil ut av eller i beste fall bare holder ut. Kjærlighet i alle aldre trenger næring for å vare og bli det som vi egentlig ønsker oss. Dette er det verd å bruke en innsats på, både i form av tid og penger!

Her kan du lese mer om hva man kan gjøre for å holde kjærligheten varm.

En måte å sørge for å dyrke kjærligheten på, er å sette av tid til en date med kjæresten ved jevne mellomrom for å fokusere på å snakke sammen, gjøre ting sammen, skape gode minner sammen, ja, rett og slett dyrke kjærligheten og vise at dere setter pris på hverandre. En romantisk overnatting kan være en slik måte å få en pause i hverdagen på. Her på Hjellup Fjordbo har vi flere alternativer som egner seg svært godt som ramme for å skape gode minner sammen for par i alle aldre. Hva med å overraske kjæresten med en get-away for en natt eller en helg?

Den mest innlysende av våre tilbud for romantisk overnatting er nok Dome Smiberget. Her er dere i deres helt egne lille «boble» med en følelse av luksus og naturen tett innpå. For å få mer ut av opplevelsen, kan vi tilby vår helt egne treretters middag i vinterhagen på Drivhussletta servert med historier ved siden av, jacuzzi nede i fjæra og frokost servert i domen. Dette gir opplevelser som knytter dere sammen og lagres i minnebanken. Aldersspennet på par som overnatter i domen vår er stort, og de eldste har vært godt over 80 år. Les mer om overnatting i Dome Smiberget her.

Vi har også andre tilbud som egner seg godt til romantisk overnatting for de som ikke synes dome glamping er det helt store. Hytta vår på Grindaplassen er en fantastisk fin plass for å trekke seg tilbake i tosomhet. Her er dere helt for dere selv og kan fyre i peisen i stua, hygge dere med god mat og drikke og nyte hverandres selskap. Husene våre på Drivhussletta og Litj-stua vår kan også være gode alternativer for romantisk overnatting og en pause i hverdagen. Alle alternativene kan bestilles med tilvalg som treretters middag, jacuzzi og frokost, om ønskelig.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller for spesielle ønsker!

Par i alle aldre trenger å ta vare på hverandre og dyrke kjærligheten for at den skal vare.