Månedens opplevelse i Scanmagazine

Hjellup Fjordbo følger i rekken av en lang tradisjon med rekreasjon i Leksvik.

I septemberutgaven av Scanmagazine 2023 kan du lese om Hjellup Fjordbo. Faktisk står Hjellup Fjordbo oppført som månedens opplevelse i scanmagazine denne måneden. 

Scanmagazine er et blad som både blir distribuert i papirutgave og i nettutgave. Papirutgaven er å finne ombord på fly hos noen av de største flyselskapene, på flyplasser i Norge, Sverige, Danmark og Finland og på de noen av de store fergene som går til og fra de Skandinaviske landene. Bladet trykkes i 20 000 eksemplarer og man regner at hvert trykte blad har 5 – 6 lesere i snitt. I tillegg kommer lesere av den digitale utgaven, som estimeres til rundt 50 000. Til sammen betyr dette et antall på rundt 150 000 – 170 000 lesere hver måned. Å bli oppført som «månedens opplevelse» i Scanmagazine kan få stor betydning for en liten bedrift som Hjellup Fjordbo.

Å komme på trykk i et så stort og vidtomspennende blad som Scanmagazine gjør at enda flere kan bli kjent med stedet vårt og hva vi har å tilby. Mange av våre gjester kommer reisende til Norge via fly eller ferge fra Europa. Nå kan enda flere av de reisende fra Europa til Norge få muligheten til å oppdage hva Trøndelag og Fosen har å by på. Forhåpentligvis kan dette føre til flere gjester og utvidet sesong for turister som vil besøke den fredelige og fine plassen vår her på vakre Fosen. 

Her kan du lese artikkelen fra den digitale utgaven av Scanmagazine.

Nå er vi spente på å se om artikkelen som månedens opplevelse i Scanmagazine gir konkrete resultat i form av flere bestillinger og besøk hos oss her på Hjellup Fjordbo. Det vil i så fall både Leksvik som bygd, kommunen vår, hele Fosen og hele Trøndelag nyte godt av, i tillegg til at bedriften bygges opp og blir mer solid. 

Her kan du lese mer om våre overnattingstilbud.

Hjellup Fjordbo står som månedens opplevelse i Scanmagazine for september 2023