Julebord


Når høsten kommer er det på tide å begynne å planlegge julebord for bedrifter og lag. Å skape en hyggelig førjulssammenkomst for å gjøre stas på kolleger, ansatte og samarbeidpartnere er en god og viktig tradisjon i Norge.

Når det inviteres til julebord, har vi gjerne visse forventninger til hva dette innebærer. Festkledde mennesker, god mat og drikke og trivelige omgivelser som gir den gode julestemningen er nettopp det vi er ute etter for et vellykket julebord. Utenom disse premissene, kan det sikkert også være ulike personlige forventninger som gjerne skal innfris. Det kan handle om personlige forhold som hvem man skal sitte sammen med, tanker rundt underholdning, musikk og mye mer.

Her kan du lese mer om julebordtradisjonen i Norge.

Det finnes mange tilbydere av julebord, alt fra store hoteller og restauranter som tar imot grupper fra ulike bedrifter og lag i store, felles julebord til små restauranter der det legges til rette for at enkeltlag eller bedrifter kan møtes under mer intime forhold. For noen er det ønskelig å reise et stykke for å holde julebord et annet sted enn der man ferdes til daglig, og da er overnatting med frokost også en naturlig del av pakken. Andre ønsker kun en kveld med god mat og drikke sammen, for så å dra hjem etterpå. Mulighetene er mange, så her må man velge det som passer best.

På Hjellup Fjordbo får vi stadig forespørsler om å arrangere julebord. Det synes vi er hyggelig, og vi stiller gjerne med julebord for lag, bedrifter og andre som vil å besøke oss. Vi kan også tilby overnatting og frokost i forbindelse med julebordet for de som ønsker dette. Vårt julebord er av den mer intime art, og vi gjør vårt for at gjestene skal føle seg velkommen og finne den gode julestemningen. Kapasiteten på våre lokaler er maksimalt 30 personer, men for at vi skal arrangere fullt julebord, bør det være minimum 20 personer (det er selvfølgelig mulig å slå sammen flere små grupper/bedrifter). Vi tar også imot små grupper (minimum 10 personer) for servering av juletallerken, men dette må bestilles på forhånd.

På våre julebord er vi opptatt av at maten skal være av beste kvalitet og gjengi de gode julesmakene. Nå du bestiller julebord hos oss kan du enten velge:

  • Tradisjonell julemat med ribbe, medisterkaker, julepølser og pinnekjøtt med godt tilbehør eller
  • Hjellup juleplukk, en tapasmeny med et godt utvalg av julens smaker.

Begge de to alternativene inkluderer aperitif samt dessertbuffet og kaffe. Vi har også åpen bar i forbindelse med julebordet og et godt utvalg av drikke. I vinterhagen vår er det mulighet til å ta seg en svingom for de danseglade.

Ønsker du å holde julebord på Hjellup Fjordbo? Ta gjerne kontakt!

Julebord på Hjellup Fjordbo gir god julestemning.