Høst allerede


Sommeren er definitivt forbi og høsten har meldt sin ankomst. En oppsummering av sommeren her på Hjellup Fjordbo viser at vi har kommet godt i gang med utleie av feriehusene på Drivhussletta, etter at vi endelig fikk åpne igjen 7. juli. Selv om vi ikke har hatt helt fullbooket, har vi hatt bra med besøk fra inn- og utland, og tilbakemeldingene fra gjestene er bare positive. I siste halvdel av august og nå i september har vi sett en dreining av gjester gå fra turister fra inn- og utland til arbeidsfolk som er i bygda for en kortere periode i forbindelse med industri, anlegg eller service. I de siste ukene har alle husene på Drivhussletta vært fullbooket av arbeidfolk på ukedagene. Vi har også besøk av turister som dropper innom for en natt eller to , og dette kan både være nordmenn, svensker og folk fra hele Europa. På Grindaplassen er turistsesongen ikke helt over ennå, så her har vi fortsatt utenlandske gjester.

Hver søndag i sommer har vi holdt åpen kafé på Fyrhuset (servicebygget) på Drivhussletta. Her har det vært anledning for omvisning i en av utleiehusene. Litt kaffe, noe å bite i og en trivelig prat har også fristet mange til å besøke oss.  På godværsdager var det til tider vært ganske fullt både ute og inne på den lille kaféen vår. Veldig hyggelig!

Utpå ettersommeren fikk vi satt opp en jacuzzi til disposisjon for våre gjester på Hjellup Fjordbo. Den har vært populær hos enkelte som bestiller overnatting hos oss. Tilbakemelding fra et par som brukte jacuzzien en måneskinnskveld, var at vi burde reklamere med evighetsbasseng fordi det var slik de opplevde det da de satt i badet og skuet utover fjorden.

Ellers har vi også fått egen ladestasjon for el-biler. Dette er visstnok den eneste offentlige ladestasjonen i hele Indre Fosen. Så nå er det ingen sak å komme til Leksvik for å lade batteriene…