Fredagspub

Fredagspub er en måte å roe ned i godt lag etter ei travel arbeidsuke.

Fredagen markerer avslutningen av arbeidsuka og begynnelsen på helga for mange. Tiden er inne for å legge av seg arbeidstøyet og gå i helgemodus, og med det senke skuldrene, roe ned og delta i godt og hyggelig lag med venner. Da er en fredagspub et naturlig sted å møtes. Her kan man drikke og spise sammen mens man snakker om løst og fast og løser verdens små og store problemer. Mange opplever dette som en fin måte å starte helga på.

På Hjellup Fjordbo startet vi med fredagspub i januar 2023. Det er et tilbud til lokalbefolkningen i Leksvik og tilreisende gjester og har allerede blitt et populært tillegg til det som ellers finnes av tilbud. Vi serverer et godt utvalg av drikke, smakfulle småretter og snacks. En uformell quiz er også blitt en del av fredagspuben på Hjellup Fjordbo. Her kåres både dagsvinnere, månedsvinnere og halvårsvinnere. Fredagspuben holder åpen hver fredag fra 20.00 til 00.00, bortsett fra i høysesong for turister. Det vil si at vi ikke har ordinær fredagspub i sommermånedene juli og august samt i forbindelse med jul og påske. Utenom disse tidene kan det forekomme at vi er låst til andre arrangement, så det kan være lurt å følge med på oppdateringer av arrangement på vår facebook-side eller ta kontakt.

I tillegg til fredagspub, kan vi også tilby pub på bestilling. Dette er først og fremst et tilbud for våre overnattende gjester, men det er også fullt mulig for andre som ikke bor her å bestille pub hos oss, dersom det er snakk om et visst antall personer. Ta gjerne kontakt!

Tradisjonen med pub har sin opprinnelse langt tilbake i tid og kan betegnes som et sted der man får servert mat og alkoholholdig drikke. Ordet «pub» er egentlig en engelsk forkortelse for «public house» eller «offentlig hus» og ofte tenker vi nok nettopp på Storbritannia og Irland når vi snakker om pub. Her kan du lese mer om hva som kjennetegner en pub.

Se hva som er ledig av overnatting og bestill her.