Påske ved fjorden

Påske ved fjorden

Påske ved fjorden kan være et godt alternativ til fjellpåske, og på Fosen kan du faktisk få både i pose og sekk, det vil si både snø og skiføre oppe i fosenalpene og vårstemning med hestehov, blåveis og fuglekvitter nede ved fjorden. Velger du påske ved fjorden på Fosen, går du ikke glipp av noe.

Påske er for mange det samme som snø, skiturer, appelsin og sjokolade i solveggen. Hyggelige aktiviteter med familie og venner hører selvfølgelig også med til den optimale påskestemninga. Noen fridager sammen uten stress og mas knytter bånd og skaper gode minner som er gode å ta med seg videre. Men visste du at ved å velge påske ved fjorden på Fosen, er snø og fantastiske skiforhold bare noen minutters kjøring unna, i de såkalte Fosenalpene, mens våren er i anmarsj nede ved fjorden? Her kan du altså få både i pose og sekk og noe for enhver smak.

I Fosenalpene finnes det mange muligheter for fine skiturer. Om du liker å gå i ferdig oppkjørte løyper, finnes det milevis av løyper å velge i. Langs løypetraseene dukker det opp en og annen gapahuk som kan benyttes av turfolk. Her er det gjerne tilrettelagt for bål og fint å sette seg ned og nyte niste, grille og ta en pause sammen. Ellers er jo gjerne underlaget blitt så fast når påska kommer at det absolutt også er mulig å gå utenfor løypene. I Fosenalpene finner du også fjellvidder, så her er det absolutt muligheter for deg som gjerne vil gå opp dine egne spor.

Her finner du noen turforslag fra ut.no.

Påske ved fjorden på Fosen betyr gjerne vårfornemmelse i form av fuglekvitter, vårblomster, gåsunger og snøfritt terreng. Hestehoven kommer tidlig, og innen påske har som regel også blåveisen dukket opp. Hvis påsken drøyer til i april, finner du sikkert både hvitveis og andre kjære tegn på vår, for eksempel lamunger som hopper og spretter ute på enga. Her finnes det mange muligheter for de som vil nyte våren: gå en tur langs sjøen, sitte i solveggen og nyte utsikten og naturen, padle i kajakk langs land, finner skatter i fjæra. Ja, du er ihvertfall garantert vårfornemmelsen hvis du velger påske ved fjorden.

Velger du å bo i en av våre utleieenheter på Hjellup Fjordbo, kan du få maksimalt ut av påsken ved fjorden. Her er det kort vei til skianlegg og snø, samtidig som du bor helt nede i fjæra, med spektakulær utsikt mot fjorden i sør. Vårtegnene står i kø, med blåveis langs sjøen, tjeld i fjæra, og er du riktig heldig, kan det hende at du både får oppleve oter, nise og spekkhuggere. I finvær er det ingen plass som er bedre enn å sitte i solveggen og nyte utsikten over fjorden. Slår været feil, kan du leie vår jacuzzi og ta et varmt bad med utsikt over fjorden eller kombinere sjøbad med besøk i vår badstue nede i fjæra. Vi garanterer ikke for været, men her hos oss kan du ha det godt uansett vær.

Finn ut mer om våre utleieenheter og bestill her.

Blåveisen er et elsket vårtegn