Overnatting - Litj-stua

Litj-stua ligger høyt og fritt og litt for seg selv, men i nærheten av utleiehusene på Drivhussletta. Her bor du i et minihus, men det betyr ikke at du mangler noe. Alt av fasiliteter er tilgjengelig og i tillegg kan du nyte den mest fantastiske utsikten fra den lille verandaen eller gjennom de store vinduene. Litj-huset er et rimeligere overnattingstilbud for par eller enslige.

Litj-stua - minihus med maksimal utsikt

Litj-stua inneholder et oppholdsrom med kjøkken og sittegruppe, bad med både håndvask, dusj og toalett, og soverommet har en liten dobbeltseng samt garderobeskap. De store skyvedørene fra oppholdsrommet fører ut til en liten, overbygd veranda. 

 

Størrelse: 16 m²

1 soverom

2 sengeplasser (dobbeltseng)

1 bad

Dobbeltsenga i Litj-stua er 140 cm bred. Sofaen i stua kan også gjøres om til en ekstra seng, men hvis denne skal res opp, må det meldes fra på forhånd (NB! ekstra kostnad).

Både varmtvann og koketopp i minihuset fyres med gass, noe som fungerer helt utmerket. Huset har selvfølgelig også både innlagt vann og strøm. 

Det er ikke tillatt med husdyr i Litj-stua.

Fasiliteter

I nærheten

NB! Vi gir rabatt på opphold som varer mer enn tre døgn (lagt inn i prisen i booking-kalenderen). Det gjør vi fordi vi gjerne vil ha gjester som ønsker å være her litt for å oppleve noe av alt det Leksvik og Indre Fosen har å by på.

Kontaktskjema