Jul og nyttår på Hjellup Fjordbo


Godt nyttår! Her på Hjellup Fjordbo ble nyttåret feiret med bryllupsjubileum for innehaverne Marit og Ola Hjellup. Selv om været ikke var det beste, regn og vind, ble det en veldig fin feiring, og litt fyrverkeri fikk vi også sendt opp rundt midnatt.

Ellers har vi hatt en del besøk i desember, med julebord og overnatting i tillegg til overnatting i forbindelse med feiring av jul og nyttår. I nyttårshelga var det faktisk helt fullt både i husene på Drivhussletta og på Grindaplassen. På julaften på kvelden kom det litt fin julesne som ble liggende på bakken store deler av romjula. Det gav jo litt ekstra julestemning. Snøen forsvant like før nyttår, da det satte inn med regn og vind.

Vi håper og tror at gjestene våre hygget seg og hadde en fin feiring på vår idylliske plass, uansett værforhold. Faktisk kan det være minst like fint her på Hjellup Fjordbo når det er  litt bølger på fjorden og skyene og lyset som hele tida er i forandring når det er uvær.

Vi vil med dette takke alle som har fulgt med oss i det året som har gått, og så satser vi på et fremgangsrikt og godt år i 2020, både for Hjellup Fjordbo og for dere alle!