Gavekort på en unik opplevelse


Når du ikke vet hva du skal kjøpe i gave til noen du er glad i, da kan gavekort være en god idé. Gavekort på en unik opplevelse er en gave som svært ofte blir satt stor pris på av mottakeren.

Vi får mange forespørsler fra folk som vil kjøpe gavekort på en unik opplevelse til ulike anledninger. Det kan være bryllupsgave eller gave til kjæresten, ektefellen eller partneren. En del kjøper også gavekort for å gi bort som jule- eller bursdagsgave til foreldre eller voksne barn. Alle har dette til felles at de ønsker å gi noen en opplevelse som vil gi gode minner og en pause fra hverdagen. Da er det gjerne overnatting i Dome Smiberget som står øverst på listen. Her får mottakeren en opplevelse av å være i sin egen lille boble i tosomhet, og med naturen tett på og gjennom alle sanser. Med den unike beliggenheten og utsikten, er dette noe som bare må oppleves! Og så langt har ingen blitt skuffet.

Les mer om Domen vår her!

For å gjøre gavekort på en unik opplevelsen enda mer spesiell, er det også mulig å gjøre tilvalg, som treretters middag servert i vinterhagen vår med historier til, frokost servert i domen og bad i jacuzzien nede i fjæra. Mange velger også å legge til noe eller alt dette, noe som garantert løfter opplevelsen til et høyere nivå.

Her kan du lese mer om glamping i Norge.

Når du kjøper gavekort hos oss, tilsvarer gavekortet en verdi som i utgangspunktet kan brukes på alle de tilbudene vi har å by på. Det betyr at kjøperen selv bestemmer summen og mottaker bestemmer hva det skal brukes til. Det kan brukes til overnatting i Dome Smiberget, som beskrevet over, men også i andre av våre overnattingstilbud. Men det kan selvfølgelig også brukes til å kjøpe varer i vår lille gavebutikk eller til servering av ulike slag.

Så hvordan går du fram dersom du ønsker å kjøpe gavekort hos oss? Du kan for eksempel møte opp personlig i anlegget vårt på Drivhussletta og kjøpe gavekortet i papirutgave. Da er det også mulig å få det levert i eksklusiv innpakning sammen med deilig sjokolade som det lille ekstra. Ellers kan vi også sende gavekort på mail og regning på vipps, hvis dette er mer praktisk. Da trenger vi en e-postadresse, vippsnummer og ønsket pålydende sum.

Ta gjerne kontakt!