Overnatting - Drivhussletta

Feriehusene på Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet i strandkanten. De store vinduene gir mye lys og utsikt over fjorden. Dette er en fin plass for deg som ønsker å være nær sjøen. Stedet egner seg godt for alle aldre. 

På Drivhussletta har vi også et møterom og tilhørende vinterhage. Her tar vi imot små bedrifter som ønsker opphold med overnatting, møterom og full pensjon. Ta kontakt for tilbud!

Drivhussletta - feriehus ved strandkanten

Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet helt nede i strankanten. Leilighetene har oppholdsrom med stue og kjøkkenkrok samt bad i første etasje. Kjøkkenet er fullt utstyrt og badet har vaskemaskin.

Hele sørveggen i oppholdsrommet er glasskledd, med skyvedører som kan åpnes ut til en deilig, privat uteplass. 

Størrelse: 82 m²

3 soverom

6 sengeplasser

1 bad

I andre etasje finnes det tre soverom med to soveplasser på hvert rom. Det er også muligheter for å sette inn en ekstra seng (barneseng) ved behov. Fra det største soverommet er det dør ut til en balkong med fantastisk utsikt over fjorden. Husene er godt utstyrt og Wifi er inkludert når du leier hos oss. Vi tillater husdyr på hus 3 og 4 mot et ekstra gebyr, men det forutsettes at dyrene holdes i bånd/bur og ikke er til sjenanse for andre gjester.  NB! Meld ifra på forhånd dersom du planlegger å ta med husdyr!

I tilknytning til anlegget er det et servicebygg som kan leies med med personell for små selskap og møter. Anlegget på Drivhussletta har skjenkebevilling og tilbyr et utvalg av drikkevarer.  Vi serverer også frokost ved forespørsel(tillegg i prisen), men dette må bestilles på forhånd.

Ta kontakt for tilbud!

På Drivhussletta er det godt å være for både liten og stor. Velkommen til et opphold fullt av gode opplevelser!

Fasiliteter

I nærheten

NB! Vi gir rabatt på opphold som varer mer enn tre døgn (lagt inn i prisen i booking-kalenderen). Det gjør vi fordi vi gjerne vil ha gjester som ønsker å være her litt for å oppleve noe av alt det Leksvik og Indre Fosen har å by på.

Kontaktskjema