Overnatting - Drivhussletta

Feriehusene på Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet i strandkanten. De store vinduene gir mye lys og utsikt over fjorden. Dette er en fin plass for deg som ønsker å være nær sjøen. Stedet egner seg godt for alle aldersgrupper. 

 

Drivhussletta - feriehus ved strandkanten

Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet helt nede i strankanten. Leilighetene har oppholdsrom med stue og kjøkkenkrok samt bad i første etasje. Kjøkkenet er fullt utstyrt og egner seg godt til selvhushold, og badet har vaskemaskin.

Hele sørveggen i oppholdsrommet er glasskledd, med skyvedører som kan åpnes ut til en deilig, privat uteplass. 

Når du bor på Drivhussletta, kan du også bestille frokostservering i vinterhagen vår for 200,- pr person. Treretters middag kan også bestilles.

NB! Husk at matservering må bestilles minst et døgn i forveien!

Vår oppvarmede jacuzzi i strandkanten kan leies. Husk å avtale tidspunkt på forhånd!

Størrelse: 82 m²

3 soverom

6 sengeplasser

1 bad

I andre etasje finnes det tre soverom med to soveplasser på hvert rom. Det er også muligheter for å sette inn en ekstra seng (barneseng) ved behov. Fra det største soverommet er det dør ut til en balkong med fantastisk utsikt over fjorden. Husene er godt utstyrt og Wifi er inkludert når du leier hos oss. Vi tillater husdyr på hus 3 og 4 mot et ekstra gebyr, men det forutsettes at dyrene holdes i bånd/bur og ikke er til sjenanse for andre gjester.  NB! Meld ifra på forhånd dersom du planlegger å ta med husdyr!

På Drivhussletta er det godt å være for både liten og stor. Velkommen til et opphold fullt av gode opplevelser! 

 

Fasiliteter

I nærheten

NB! Vi gir rabatt på opphold med varighet på 7 dager eller mer. Helgeopphold har høyere priser enn oppgitt ved bestilling.

Vi tar ikke imot enkeltovernattinger på Drivhussletta i forbindelse med helg og helligdager. (må bestille minst to netter)

Kontaktskjema