Sommeren 2020


Så er sommeren 2020 her, og for oss ble det enda en sommer som ikke gikk helt etter planen. Med koronakrise og reiserestriksjoner fra Europa, ble det en god del avbestillinger her hos oss. For å bøte på dette, måtte vi dreie markedsføringen mot det norske markedet. Det har vært arbeidssomt å nå ut med det vi har å tilby, men noen norske gjester har vi altså hatt på besøk, og flere kommer vel. Tilbakemeldingene fra disse har vært overstrømmende positive, noe som er veldig hyggelig og gir litt ekstra motivasjon. Den store forskjellen på utenlandske ferieturister og norske-, er at for de utenladske er vi en destinasjon, og det betyr at de kommer hit for å være en uke eller to. For de fleste norske turister er vi kun en plass de stopper på gjennomreise, på tur videre. Det betyr at de overnatter en natt eller to. Det gjør stor forskjell for oss, både når det gjelder inntjening og arbeid, men alle som kommer innom er selvfølgelig velkommen hit og vi gjør vårt beste for at de skal trives.

Som en del av markedsføringen i år, har vi hatt besøk av fotograf Erik Børseth fra Synlig Design og Foto AS. Han var leid inn av Perler på en snor for å ta bilder av alle perlene i Indre Fosen, og vi har satt våre bilder sammen i en fremvisning som kan ses her.

Ragnar Næss har også vært her og filmet med drone. Han har satt sammen filmene til denne flotte presentasjonen. Vi er heldige som har så mange gode hjelpere. Nå håper vi bare at disse tiltakene skal gjøre at flere får øynene opp for vakre Hjellup Fjordbo.