Retreat-weekend


Retreat på Hjellup Fjordbo med Trondheimsfjorden som nærmeste nabo

Tilbakemeldingene fra besøkende her på Hjellup Fjordbo forteller oss at folk opplever plassen som et godt sted å være for å roe ned og hvile fra hverdagens kjas og mas. Med utgangspunkt i slike tilbakemeldinger inviterer vi nå til retreat-weekend på Hjellup Fjordbo denne våren. «Retreat» kan oversettes til noe sånt som å trekke seg tilbake eller søke et tilfluktsted, og det er nettopp et slik tilfluktsted vi mener at Hjellup Fjordbo kan representere for dem som har behov for det. I utgangspunktet kan alle helger bestilles til slik retreat, så fremt vi har ledig kapasitet. De som deltar, velger selv i hvor stor grad de ønsker å være med på felles bespisning – fullpensjon, eller om de vil ordne maten sin selv. Vi legger i utgangspunktet ikke opp til felles aktiviteter, men har forslag til aktiviter som kan bidra til å finne ro og gode opplevelser: En rusletur i fjæra eller langs en ensom vei eller sti, en skitur oppe i høyden, en rolig kveld med fyr på bålpanna og fin utsikt over fjorden, et bad i vårt oppvarmede boblebad helt nede i strandkanten eller en padletur i kajakk langs fjorden. Prisen er temmelig gunstig:

  • Vi tar 3500,- for en person fra fredag til søndag i eget treroms hus med fullpensjon, og hvis flere deler et hus, blir selvfølgelig prisen pr. person enda billigere .
  • Priseksempel med tre personer i fullpensjon fra fredag til søndag i et hus med tre soverom: 2300,- pr. person.
  • Ei helg med selvhushold (hvert hus har et eget, velutstyrt kjøkken) koster 2400,- for en person i egen leilighet med tre soverom.
  • Dersom tre personer deler på ei leilighet og velger selvhushold, vil prisen pr. person bli 867,- for hele helga.

Velkommen til retreat-weekend på Hjellup Fjordbo!