meny

Overnatting

På Hjellup Fjordbo finnes to boalternativer:

  1. Feriehusene på Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet i strandkanten. De store vinduene gir masse lys og utsikt over fjorden. Dette er en fin plass å bo for deg som ønsker å bo i strandkanten og nyte utsikten og nærheten til sjøen. Det er også godt tilrettelagt med lekeplass for barn.
  2. Grindaplassen – ei hytte som ligger for seg selv i fantastiske omgivelser med et yrende dyre- og fulgeliv og slående utsikt mot Trondheim og sørsiden av Trondheimsfjorden. Dette er en fin plass for de som trenger fred og ro og helst ikke vil ha folk tett innpå seg.
 class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class=

Pris per uke:
fra 7560,- *Egne priser for enkeltpersoner/enkeltrom. Ta kontakt! NB! Et engangsgebyr for obligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.

Pris per helg:
fra 2400,- *Egne priser for enkeltpersoner/enkeltrom. Ta kontakt! NB! Et engangsgebyr for obligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.

Størrelse 82 KVM
Soverom 3 stk.
Sengeplasser 6 stk.
Bad 1 stk.

Drivhussletta – feriehus i strandkanten

Vi har fem ferieboliger på Drivhussletta. Disse har en fantastisk beliggenhet helt nede i strankanten. Leilighetene har  oppholdsrom med stue og kjøkkenkrok samt bad i første etasje. Kjøkkenet er fullt utstyrt og badet har vaskemaskin. Hele sørveggen i oppholdsrommet er glasskledd, med skyvedører som kan åpnes ut til en deilig uteplass.

I andre etasje finnes det tre soverom med to soveplasser på hvert rom. Det er også muligheter for å sette inn en ekstra senger ved behov. Fra det største soverommet er det dør ut til en balkong med fantastisk utsikt over fjorden.

Wifi er inkludert når du leier hos oss.

I tilknytning til anlegget er det et servicebygg som kan brukes til små selskap og konferanser.

På drivhussletta er det godt å være for både liten og stor. Velkommen til et opphold fullt av gode oppleverser!

Fasiliteter:

Håndklær/sengetøy inkludert
Kaffetrakter/kaffemaskin
Oppvaskmaskin
TV
Vaskemaskin
Hagemøbler
Utepeis
Bålpanne

I nærheten:

Fiskemuligheter
Matbutikk
Sjøen
Strand
Tettsted
Turterreng

 class= class= class= class= class= class= class= class= class= class=

Pris per uke:
fra 6300,- NB! Et engangsgebyr for obligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.

Pris per helg:
fra 2000,- NB! Et engangsgebyr for obligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.

Størrelse 45 KVM
Soverom 2 stk.
Sengeplasser 4 stk.
Bad 1 stk.

Grindaplassen – hytte i gammel villmarkstil med dagens standard

Hytta på Grindaplassen ligger idyllisk til for seg selv i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden og det vakre lyset som skifter etter årstidene. I tillegg til to soverom, har hytta også en liten hems med mulighet for overnatting på madrasser på gulvet. Her har stort sett alt du trenger av fasiliteter for et bekvemt opphold, og du kan enten velge å nyte utsikten fra de store vinduene i stua eller ta en tur ut for å oppleve den vakre Leksvik-naturen ved fjorden eller på noen av de anbefalte turløypene som finnes i området.

Et opphold på Grindaplassen innbyr til avkobling og gode opplevelser. Velkommen!

Fasiliteter:

Håndklær/sengetøy inkludert
Kaffetrakter
Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Peis/ildsted
TV
Vaskemaskin
Hagemøbler
Bålplass
Husdyr tillatt

I nærheten:

Fiskemuligheter
Matbutikk
Sjøen
Strand
Tettsted
Turterreng

nb_NONorsk bokmål
en_USEnglish de_DEDeutsch nb_NONorsk bokmål