meny

Overnatting

På Hjellup Fjordbo finnes to boalternativer:

  1. Grindaplassen – ei hytte som ligger for seg selv i fantastiske omgivelser med et yrende dyre- og fulgeliv og slående utsikt mot Trondheim og sørsiden av Trondheimsfjorden. Dette er en fin plass for de som trenger fred og ro og helst ikke vil ha folk tett innpå seg.
  2. Utleieboligene på Drivhussletta har en fantastisk beliggenhet i strandkanten. De store vinduene gir masse lys og utsikt over fjorden. Dette er en fin plass å bo for deg som ønsker å bo i strandkanten og nyte utsikten og nærheten til sjøen.
 class= class= class= class= class= class= class= class= class=

Pris per uke:
fra 7000,- til 8400,- Obligatorisk vasking kommer i tillegg, kr. 800. Egne priser for enkeltpersoner. Ta kontakt!

Pris per helg:
fra 2000,- til 2400,- Ta kontakt! Obligatorisk vasking kommer i tillegg, kr. 800. Egne priser for enkeltpersoner.

Størrelse 45 KVM
Soverom 2 stk.
Sengeplasser 6 stk.
Bad 1 stk.

Grindaplassen – hytte i gammel villmarkstil med dagens standard

Hytta på Grindaplassen ligger idyllisk til for seg selv i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden og det vakre lyset som skifter etter årstidene. I tillegg til to soverom, har hytta også en liten hems med mulighet for overnatting på madrasser på gulvet. Her har stort sett alt du trenger av fasiliteter for et bekvemt opphold, og du kan enten velge å nyte utsikten fra de store vinduene i stua eller ta en tur ut for å oppleve den vakre Leksvik-naturen ved fjorden eller på noen av de anbefalte turløypene som finnes i området. Et opphold på Grindaplassen innbyr til avkobling og gode opplevelser!

Fasiliteter:

Håndklær/sengetøy inkludert
Kaffetrakter
Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Peis/ildsted
TV
Vaskemaskin
Hagemøbler
Husdyr tillatt

I nærheten:

Fiskemuligheter
Matbutikk
Sjøen
Strand
Tettsted
Turterreng

 class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class= class=

Pris per uke:
fra 9100,- *Egne priser for enkeltpersoner/enkeltrom. Ta kontakt! NB! Et engangsgebyr forobligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.. (Gjelder ikke dersom man leier enkeltrom)

Pris per helg:
fra 2600,- *Egne priser for enkeltpersoner/enkeltrom. Ta kontakt! NB! Et engangsgebyr forobligatorisk sluttvask kommer i tillegg, kroner 800.. (Gjelder ikke dersom man leier enkeltrom)

Størrelse 82 KVM
Soverom 3 stk.
Sengeplasser 6 stk.
Bad 1 stk.

Drivhussletta – feriehus i strandkanten

Vi har fem ferieboliger på Grindaplassen. Disse har en fantastisk beliggenhet helt nede i strankanten. Leilighetene har stue og kjøkken samt bad i første etasje. Hele sørveggen i stue/kjøkkenavdelingen er glasskledd, med skyvedører som kan åpnes ut til en deilig uteplass. I andre etasje finnes det tre soverom med to soveplasser på hvert rom. Det er også muligheter for å sette inn en ekstra senger ved behov. I tilknytning til anlegget er det et servicebygg som kan brukes til små selskap og konferanser. I umiddelbar nærhet ligger båthavna vår med hvor det er mulighet for å leie båt. Vi formidler også utleie av havkajakk og sykler.

Velkommen!

Fasiliteter:

Håndklær/sengetøy inkludert
Kaffetrakter
Oppvaskmaskin
TV
Vaskemaskin
Hagemøbler
Husdyr tillatt

I nærheten:

Fiskemuligheter
Matbutikk
Sjøen
Strand
Tettsted
Turterreng