Middagsservering

Som gjest hos oss kan du bestille tre-retters middag servert i Fyrhuset og vinterhage på Drivhssletta. Grupper på minimum 5 personer kan også bestille middag uten å være gjester hos oss. Menyen vår vil variere litt ut fra sesong og tilgang på råvarer, men vi legger vekt på å bruke mest mulig kortreiste råvarer av god kvalitet, og gjør vårt for at maten vi serverer skal være smakfull og god. 

NB! Middagsservering må bestilles minst en dag i forveien – og helst i så god tid som mulig. Vi har alle serveringsrettigheter.

Selskap og feiringer

Skal du holde en feiring, jubileum eller minnesamvær? Hjellup Fjordbo kan ta imot inntil 30 personer med servering. Vi tilbyr både treretters middag og andre alternativer. Ta kontakt for et tilbud!

PS! Vi har alle serveringsrettigheter.

Julebord på Hjellup Fjordbo

Vi tilbyr julebord for bedrifter og andre grupper (minimum 8 og maksimum 30 personer). Aperitif, ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og julepølser med masse godt tilbehør, samt dessertbuffet står på menyen. Julebordet kan bestilles med eller uten overnatting. Vi har selvfølgelig alle serveringsrettigheter. 

Ta kontakt for et tilbud!

Send e-post til oss: post@hjellupfjordbo.no

Ring: 971 25 272 (Marit) /970 19 979 (Ola)