Overnatting - Grindaplassen

Grindaplassen – ei hytte som ligger for seg selv i fantastiske omgivelser med et yrende dyre- og fulgeliv og slående utsikt mot Trondheim og sørsiden av Trondheimsfjorden. Dette er en fin plass for de som trenger fred og ro og helst ikke vil ha folk tett innpå seg.

Grindaplassen - hytte i villmarkstil

Hytta på Grindaplassen ligger idyllisk til for seg selv i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden og det vakre lyset som skifter etter årstidene. I tillegg til to soverom, har hytta også en liten hems med mulighet for overnatting på madrasser på gulvet.

Størrelse: 45 m²

2 soverom + liten hems

4 sengeplasser + madrasser på gulvet på hemsen

1 bad

Her har stort sett alt du trenger av fasiliteter for et bekvemt opphold, og du kan enten velge å nyte utsikten fra de store vinduene i stua eller ta en tur ut for å oppleve den vakre Leksvik-naturen ved fjorden eller på noen av de anbefalte turløypene som finnes i området. Vi tillater husdyr på Grindaplassen mot et ekstra gebyr, men vi forutsetter at båndtvang overholdes (husdyr beiter i området). 

Et opphold på Grindaplassen innbyr til avkobling og gode opplevelser. Velkommen!

Fasiliteter

I nærheten

NB! Vi gir rabatt på opphold som varer mer enn tre døgn (lagt inn i prisen i booking-kalenderen). Det gjør vi fordi vi gjerne vil ha gjester som ønsker å være her litt for å oppleve noe av alt det Leksvik og Indre Fosen har å by på.

Kontaktskjema